ΕΠΙΚΟΛΛΗΘΕΙΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΤΩ ΛΑΡΥΓΓΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΠΙΛΑΘΩΜΑΙ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΑ ΓΗ

Σχετικά-Επικοινωνία

Τί είναι το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΝΤΟΥ ΤΣΙΤΕΝΟΣ;

Το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΝΤΟΥ ΤΣΙΤΕΝΟΣ είναι ένα διαδικτυακό αρχείο με θέμα τον Πόντο, που αποστολή έχει να αναζητήσει, να συγκεντρώσει, να αξιολογήσει, να ταξινομήσει και να παρουσιάσει σε ένα blog, όλο εκείνο το υλικό που είναι διασκορπισμένο στο διαδίκτυο.

Γιατί δημιουργήθηκε το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΝΤΟΥ ΤΣΙΤΕΝΟΣ;

Για να προσφέρει στον μελλοντικό μελετητή του Πόντου μια αρχή από όπου μπορεί να ξεκινήσει την έρευνά του.

Τί συμβολίζει το λογότυπο;

Το -α- είναι το πρώτο γράμμα της λέξης αρχείο και με τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά ομοιάζει με το μαθηματικό σύμβολο του άπειρου. Το τετράγωνο γύρω από το -α- συμβολίζει την προσπάθεια εύρεσης και ταξινόμησης του άπειρου αρχείου.

Μπορώ να αντιγράψω ανάρτηση στο δικό μου blog/site;

Ότι βρίσκεται στο ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΝΤΟΥ ΤΣΙΤΕΝΟΣ υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, όταν δηλαδή αποτελεί δικιά μου έρευνα/καταγραφή και υπογράφεται ως Τσιτενός .
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις:
α. Να μην "βρωμίσετε" τις υπάρχουσες εικόνες με υδατογραφήματα "πνευματικών δικαιωμάτων". Το περίγραμμα που τοποθετώ δεν αλλοιώνει την εικόνα και είναι εύκολο να αφαιρεθεί.
β. Να σεβαστείτε το υλικό το οποίο είναι αναρτημένο στα sites/blogs στα οποία σας παραπέμπω.
γ. Για το είδος άδειας χρήσης και εκτύπωσης των βιβλίων επισκεφθείτε την σελίδα καταγραφής τους στην πηγή από όπου τα αντλώ και σας παραπέμπω.
δ. Αν αντιγράψετε πρωτογενή ανάρτηση (ανάρτηση που υπογράφεται ως Τσιτενός) είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής και η ύπαρξη ενεργού υπερσύνδεσμου προς το blog.

Τρόποι Επικοινωνίας

α. Φόρμα σχολίων
β. Facebook
γ. E-mail μετά την επικοινωνία μέσω facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου